Lutka Dragica

znam da muškarci vole
razvedene

Iako kažu da ličim na lutkicu, to mi baš i nije pomoglo kada je ljubav u pitanju. Do sada nisam imala sreće. Imala sam par razočaranja koji su ostavili veliki trag. Trudim se da otvorim srce i telo za nekog novog, ali muškarci danas imaju sve manje strpljenja. Ipak nadu ne gubim. Možda tog svog princa pronađem baš ovdje. Voljela bih da upoznam dečka koji još uvijek zna šta riječ romantika znači.

Lutka, preslatka zgodna brineta pozira u uskoj haljini na fotelji

Ime: Dragica

Mesto stanovanja: Doboj

Visina/Težina: 166cm / 55kg

Horoskop: Ribe

Pošalji mi SMS:
LUTKA (razmak) i šta želiš da mi kažeš... Poruku pošalji na broj 091510116 (cena 0.94 BAM SA PDV-om).

bujna

bosanka

radno vreme

Svakog Dana

24h

© 2024 Copyright by kuckanje.com

PRUŽALAC USLUGA – Fonlider d.o.o. Adresa: Sime igumanova 2-4 PIB: 100206806 Matični broj: 17195735 Delatnost: 6820 Kontakt telefon: +381 11 207 30 21 Kontakt e-mail: office@fonlider.rs. U ime Fonlider d.o.o. obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne i osnovne podatke o kupcima/korisnicima. Tu spadaju i podaci neophodni za poslovanje i informisanje korisnika u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora da li žele da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni u Fonlider d.o.o. (i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

TEHNIČKA PODRŠKA – OneClick Solutions d.o.o. Adresa: Sime igumanova 2-4 PIB: 107479270 Matični broj: 20811161 Delatnost: 6201 Kontakt telefon: +381 11 207 30 21 Kontakt e-mail: office@oneclick.rs. Za sve reklamacije, informacije, sugestije, pohvale i kritike, možete se obratiti na broj telefona 0112073703 ili putem e-maila office@oneclick.rs. Pružalac usluge i njegovi partneri nisu odgovorni za moguće greške nastale u sistemu ili od strane mobilnih operatera, kao i za sve tehničke probleme nastale korišćenjem servisa. Zahtevi pružaocu usluga za naknadu materijalne ili nematerijalne štete nastale korišćenjem ili nekorišćenjem ponuđenih informacija u osnovi su isključeni. Isključenje važi ukoliko autor nije učinio dokazivo namernu ili grubo nemarnu grešku. Poruke koje korisnici primaju se ne naplaćuju. Ne postoje nikakvi dodatni troškovi, plaćaju se samo poslate poruke. Slanjem SMS poruke, korisnik automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane pružaoca usluge.

Scroll to Top