Buca Danijela

Od viška
Glava ne boli

Sva sreća da ovako nešto postoji, za moju dušu. Volim druženje, dopisivanje, upoznavanje i muškarce koji vole punije dame. Po cijeli dan sam na mobitelu. U godinama sam kada mogu sebi da pruštim da se opustim i što više zabavim. Sama živim i sama gazdujem svojim životom. Ako si zreo, stabilan čovjek, koji zna šta želi, koji umije da se zabavi, mislim da sam ja prava žena da te u tome ispratim.

Buca, nasmejana plavuša pozira u kratkoj haljini naslonjena na komodu

Ime: Danijela

Mesto stanovanja: Mrkonjić Grad

Visina/Težina: 169cm / 60kg

Horoskop: Vodolija

Pošalji mi SMS:

BUCA (razmak) i šta želiš da mi kažeš... Poruku pošalji na broj 091510116 (cena 0.94 BAM SA PDV-om).

buca

za merak

radno vreme

Svakog Dana

24h

© 2024 Copyright by kuckanje.com

PRUŽALAC USLUGA – Fonlider d.o.o. Adresa: Sime igumanova 2-4 PIB: 100206806 Matični broj: 17195735 Delatnost: 6820 Kontakt telefon: +381 11 207 30 21 Kontakt e-mail: office@fonlider.rs. U ime Fonlider d.o.o. obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne i osnovne podatke o kupcima/korisnicima. Tu spadaju i podaci neophodni za poslovanje i informisanje korisnika u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora da li žele da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni u Fonlider d.o.o. (i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

TEHNIČKA PODRŠKA – OneClick Solutions d.o.o. Adresa: Sime igumanova 2-4 PIB: 107479270 Matični broj: 20811161 Delatnost: 6201 Kontakt telefon: +381 11 207 30 21 Kontakt e-mail: office@oneclick.rs. Za sve reklamacije, informacije, sugestije, pohvale i kritike, možete se obratiti na broj telefona 0112073703 ili putem e-maila office@oneclick.rs. Pružalac usluge i njegovi partneri nisu odgovorni za moguće greške nastale u sistemu ili od strane mobilnih operatera, kao i za sve tehničke probleme nastale korišćenjem servisa. Zahtevi pružaocu usluga za naknadu materijalne ili nematerijalne štete nastale korišćenjem ili nekorišćenjem ponuđenih informacija u osnovi su isključeni. Isključenje važi ukoliko autor nije učinio dokazivo namernu ili grubo nemarnu grešku. Poruke koje korisnici primaju se ne naplaćuju. Ne postoje nikakvi dodatni troškovi, plaćaju se samo poslate poruke. Slanjem SMS poruke, korisnik automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane pružaoca usluge.

Scroll to Top