Ukucaj LUNA
(razmak) TVOJU PORUKU
Šalješ na broj:
144224
cena 41,3 den./SMS so ddv

LUNA (1992)

Ime: LUNA

Mesto stanovanja: Kavadarci

Visina/Težina: 173cm / 59kg

Horoskop: Vodolija

O meni: Сакаш да запознаеш згодна црнокоса,пиши ми и се што те интересира ќе дознаеш веднаш од мене.За почеток може да кажам дека сум слободна и дека пред кратко време дојдов во Македонија,се ми е непознато.па би можел малку да ме запознаеш со твојата земја,и покрај тоа да ми правиш друштво,да не бидам сама.

U SMS poruci piši: LUNA TVOJA_PORUKA i šalješ na broj 144224 cena 41,3 den./SMS so ddv

Da pošalješ poruku klikni na dugme:Pošalji poruku
Back to top