Ukucaj LIZA
(razmak) TVOJU PORUKU
Šalješ na broj:
144224
cena 41,3 den./SMS so ddv

LIZA (1974)

Ime: LIZA

Mesto stanovanja: Gostivar

Visina/Težina: 169cm / 59kg

Horoskop: Vaga

O meni: Слободна,среќно разведена(се вратив после 15 год. Малтретирање во Босна),би запознала потентен маж,може и оженет.Градот и годините не се важни.Сакаш да уживаш во моите облини и да си играш со нив,пиши ми за да се договориме за средба и уживање кај мене.

U SMS poruci piši: LIZA TVOJA_PORUKA i šalješ na broj 144224 cena 41,3 den./SMS so ddv

Da pošalješ poruku klikni na dugme:Pošalji poruku
Back to top