Ukucaj KLARA
(razmak) TVOJU PORUKU
Šalješ na broj:
144224
cena 41,3 den./SMS so ddv

KLARA (1975)

Ime: KLARA

Mesto stanovanja: Štip

Visina/Težina: 168cm / 55kg

Horoskop: Ribe

O meni: Мојот татко беше офицер во ЈНА во поранешна Југославија и така сум се родила во Србија.Пред неколку дена,после разводот одлушив животот да го продолжам во родниот град на мојот татко.Би сакала да запознаам сериозен човек за сериозна врска,што поскоро.Тешко е да се живее сама.Пиши ми,чекам

U SMS poruci piši: KLARA TVOJA_PORUKA i šalješ na broj 144224 cena 41,3 den./SMS so ddv

Da pošalješ poruku klikni na dugme:Pošalji poruku
Back to top