Ukucaj TARA
(razmak) TVOJU PORUKU
Šalješ na broj:
144224
cena 41,3 den./SMS so ddv

TARA (1986)

Ime: TARA

Mesto stanovanja: Prilep

Visina/Težina: 170cm / 59kg

Horoskop: Rak

O meni: Еве ме конечно во Македонија,татковината на мојата мајка.Дадов оглас на оваа страна само од една причина :сакам да запознаам нормален,расположен и вреден човек,какква што сум и јас.Предност давам на врска,не на авантура.Може да ми пише и некој повозрасен,но не оженет.Имам автомобил,така да далечината не е пречка.Пиши ми да се запознаеме не кафенце.

U SMS poruci piši: TARA TVOJA_PORUKA i šalješ na broj 144224 cena 41,3 den./SMS so ddv

Da pošalješ poruku klikni na dugme:Pošalji poruku
Back to top