Ukucaj SRNA
(razmak) TVOJU PORUKU
Šalješ na broj:
144224
cena 41,3 den./SMS so ddv

SRNA (1977)

Ime: SRNA

Mesto stanovanja: Kruševo

Visina/Težina: 168cm / 58kg

Horoskop: Blizanac

O meni: Секси,симпатична,ги сакам мажите што знаат да уживаат во животот и нормално сексот-затоа и се пријавив тука.Јас сум секогаш возбудена и топла..Дојди да го задоволиш овој оган во мене.Јас живеам сама во мојот стан.

U SMS poruci piši: SRNA TVOJA_PORUKA i šalješ na broj 144224 cena 41,3 den./SMS so ddv

Da pošalješ poruku klikni na dugme:Pošalji poruku
Back to top