Ukucaj ZANA
(razmak) TVOJU PORUKU
Šalješ na broj:
144224
cena 41,3 den./SMS so ddv

ZANA (1985)

Ime: Zana

Mesto stanovanja: Bitola

Visina/Težina: 168cm / 55kg

Horoskop: Jarac

O meni: Би сакала преку овој сервис за запознавање да ми пише слободен маж кој ќе ми биде потпора во животот,бидејќи овде сум сосема сама,родителите ми останаа во Србија,а јас дојдов да живеам кај баба ми.Ја очекувам твојата порака и се надевам на нешто сериозно.

U SMS poruci piši: ZANA TVOJA_PORUKA i šalješ na broj 144224 cena 41,3 den./SMS so ddv

Da pošalješ poruku klikni na dugme:Pošalji poruku
Back to top