Ukucaj INES
(razmak) TVOJU PORUKU
Šalješ na broj:
144224
cena 41,3 den./SMS so ddv

INES (1980)

Ime: INES

Mesto stanovanja: Skoplje

Visina/Težina: 172cm / 57kg

Horoskop: Devica

O meni: Мили мои,мене не ме интересира машката анатомија полна со бицепси,бидејќи сметам дека тие мажи трошат премногу енергија на себе.Да се најдеме уште вечерва и потроши ја енергијата на мене цела ноќ!Напиши ми порака,ќе се разбереме некако,ќе се договориме за средба,а кога ќе се видиме повеќе ” ќе работиме” и ќе воздивнуваме,a помалку ќе зборуваме!

U SMS poruci piši: INES TVOJA_PORUKA i šalješ na broj 144224 cena 41,3 den./SMS so ddv

Da pošalješ poruku klikni na dugme:Pošalji poruku
Back to top