Ukucaj DAMA
(razmak) TVOJU PORUKU
Šalješ na broj:
141290
cena 41,3 den./SMS so ddv

DAMA (1960)

Ime: DAMA

Mesto stanovanja: Skoplje

Visina/Težina: 168cm / 68kg

Horoskop: Strelac

O meni: Јас сум дама за тој што сака зрела,полничка жена со крупни облини,со голем задник и големи гради,расположена за добар секс без обврски.Те чекам во секси долна облека во мојот стан каде ќе бидам неколку месеци,а потоа се враќам во Србија.Испрати смс за договор.Ќе те наградам богато,ако добро се покажеш.

U SMS poruci piši: DAMA TVOJA_PORUKA i šalješ na broj 141290 cena 41,3 den./SMS so ddv

Da pošalješ poruku klikni na dugme:Pošalji poruku
Back to top