Ukucaj RITA
(razmak) TVOJU PORUKU
Šalješ na broj:
144224
cena 41,3 den./SMS so ddv

RITA (1970)

Ime: RITA

Mesto stanovanja: Kumanovo

Visina/Težina: 168cm / 59kg

Horoskop: Jarac

O meni: Се разведов од сопругот Србин со кој долго време бев во брак и еве ме после многу години во моето родно Куманово од каде по случајна игра(или судбина)отидов со моите во Србија уште како дете.Преку овој сервис би запознала маж за врска или авантура.Гарантирано одговарам на сите,ќе поверуваш кога ќе ми испратиш порака за договор.

U SMS poruci piši: RITA TVOJA_PORUKA i šalješ na broj 144224 cena 41,3 den./SMS so ddv

Da pošalješ poruku klikni na dugme:Pošalji poruku
Back to top