Ukucaj MARTINA
(razmak) TVOJU PORUKU
Šalješ na broj:
144224
cena 41,3 den./SMS so ddv

MARTINA (1980)

Ime: MARTINA

Mesto stanovanja: Gostivar

Visina/Težina: 171cm / 58kg

Horoskop: Strelac

O meni: Поради работните обврски и честите патувања,јас не успеав да пронајдам некој за да започнам сериозна врска.Јас сум многу сериозна,вредна и средена.Се преселив овде пред неколку месеци и не познавам никој,па затоа често сум сама.Јас очекувам да ми пишат сериозни и културни момчиња.

U SMS poruci piši: MARTINA TVOJA_PORUKA i šalješ na broj 144224 cena 41,3 den./SMS so ddv

Da pošalješ poruku klikni na dugme:Pošalji poruku
Back to top