Ukucaj LINA
(razmak) TVOJU PORUKU
Šalješ na broj:
144224
cena 41,3 den./SMS so ddv

LINA (1987)

Ime: Lina

Mesto stanovanja: Skoplje

Visina/Težina: 167cm / 55kg

Horoskop: Bik

O meni: Живеев долго време во Хонг Конг со мојата мајка,татко ми е од Скопје и затоа одлучив да се запознаам со мојата средина.Сегу сум тука и сакам да останам,бидејќи не ми се допаѓа овој начин на живот.Ми недостасува некој со кој би можела да започнам љубовна врска,ве очекувам момци!

U SMS poruci piši: LINA TVOJA_PORUKA i šalješ na broj 144224 cena 41,3 den./SMS so ddv

Da pošalješ poruku klikni na dugme:Pošalji poruku
Back to top