Ukucaj DESA
(razmak) TVOJU PORUKU
Šalješ na broj:
144224
cena 41,3 den./SMS so ddv

DESA (1979)

Ime: Desa

Mesto stanovanja: Skoplje

Visina/Težina: 169cm / 59kg

Horoskop: Ribe

O meni: Јас сум млада докторка од Ниш,поради работата и специјализацијата дојдов во овој прекрасен град Скопје.Многу сум среќна и задоволна во овој град,но малку сум осамена.Сакам да излегувам и да се друзам,ако некој сака да ми го покаже ноќниот живот,нека ми пише.

U SMS poruci piši: DESA TVOJA_PORUKA i šalješ na broj 144224 cena 41,3 den./SMS so ddv

Da pošalješ poruku klikni na dugme:Pošalji poruku
Back to top