Ukucaj ELIZA
(razmak) TVOJU PORUKU
Šalješ na broj:
144224
cena 41,3 den./SMS so ddv

ELIZA (1988)

Ime: Eliza

Mesto stanovanja: Prilep

Visina/Težina: 169cm / 79kg

Horoskop: Ribe

O meni: Се омажив тука во Прилеп,на невидено,и за брзо време се заврши,сега сум слободна и сама,по потекло од Војводина.Би сакала да запознаам некој и да останам овде и овој пат тоа да биде како што треба.

U SMS poruci piši: ELIZA TVOJA_PORUKA i šalješ na broj 144224 cena 41,3 den./SMS so ddv

Da pošalješ poruku klikni na dugme:Pošalji poruku
Back to top