Ukucaj TINA
(razmak) TVOJU PORUKU
Šalješ na broj:
141290
cena 41,3 den./SMS so ddv

TINA (1961)

Ime: Tina

Mesto stanovanja: Ohrid

Visina/Težina: 170cm / 55kg

Horoskop: Jarac

O meni: Ќерка ми ме израдува со куќа овде,и јас многу сакам да доаѓам,поминувам многу време сама,а сакам добри и квалитетни дружби,нема да биде лошо да ми се случат некои нови познанства и повеќе да не бидам сама.

U SMS poruci piši: TINA TVOJA_PORUKA i šalješ na broj 141290 cena 41,3 den./SMS so ddv

Da pošalješ poruku klikni na dugme:Pošalji poruku
Back to top