Ukucaj AGATA
(razmak) TVOJU PORUKU
Šalješ na broj:
144224
cena 41,3 den./SMS so ddv

AGATA (1992)

Ime: Agata

Mesto stanovanja: Kosovo, Makedonija

Visina/Težina: 168cm / 59kg

Horoskop: Ovan

O meni: Балетот е мојата професија и поради работата во последно време често сум во Македонија.Имам многу слободно време,а не знам како да го искористам.Би сакала да запознаам некој интересен маж од Македонија,со кој би го поминувала времето,за почеток дружење,а понатаму... никогаш не се знае.

U SMS poruci piši: AGATA TVOJA_PORUKA i šalješ na broj 144224 cena 41,3 den./SMS so ddv

Da pošalješ poruku klikni na dugme:Pošalji poruku
Back to top